Reis en verblijf 2015

Heen en Terug reis

Op 19 januari vertrek ik vanuit Nederland vanaf vliegveld Zestienhoven

Vlucht gegevens :
transavia
Heenvlucht maandag 19 januari 2015, vluchtnummer HV5605
van: Rotterdam/Den Haag (RTM), vertrek om 18:50
naar: Salzburg (SZG), aankomst om 20:15

Terugvlucht donderdag 29 januari 2015, vluchtnummer HV5606
van: Salzburg (SZG), vertrek om 20:30
naar: Rotterdam/Den Haag (RTM), aankomst om 22:05
salzburg2  rotterdam
klik voor actuele vlucht gegevens vertrek en aankomst

Na aankomst in Salzburg overnachten we daar 1 nacht in een hotel
aangezien de trein die ik moet hebben de volgende dag pas om 10.15 uur vertrekt
wij overnachten in Salzenburgerhof
salzburg1
Dit is ongeveer 5 Km vanaf het vliegveld en 500 meter vanaf het station
met de trein gaan we naar Spittal-Millstatt daar moeten we overstappen naar de trein die naar Greifenburg-Weissensee
de reistijd van het totale traject met de trein is 2 uur en 50 min
eenmaal aangekomen in Greifenburg hebben we nog 1 stuk te gaan
hier neem je een Taxi/Pendelbus voor 10 euro deze zet je boven aan de berg bij de Weissensee voor je hotel af

Verblijf Weissensee

Tijdens deze Weissensee 2015 verblijf ik in hotel Moser midden in Techendorf
een stuk luxer dan vorig jaar klik op de foto voor meer info
moser2moser1

Onze culinaire verwennerij programma ( Dit is voor dezelfde kamer prijs inbegrepen )

* Uitgebreid ontbijtbuffet met sap en mueslireep, eieren en Speckeck, biologische producten uit de regio, en nog veel meer.
* Lunch snack
* ‘S middags koffie met een dagelijks wisselend, zelfgemaakt gebak, koffie en thee bar
* 5-gangen diner met 4 hoofdgerechten om uit te kiezen (met een vegetarisch gerecht), verse salade bar, kaasplank, kindermenu
* De hele dag vers fruit en Granderwasserbar met Verdünnsäften
* ‘S Avonds is het mogelijk een veganistisch menu op reservatie.


 À la carte diner restaurant
À la carte voor ons kiezen tussen de 5-voudig dinerkaart met de selectie hoofdgerechten, of het vegangen menu en uit onze specialiteiten zoals Kalbsstelze, varkensvlees, Chinoise Fondue.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen om te dineren!

Deze kamer heb ik geboekt klik voor meer info op de foto
kamer