Wintertriatlon op de Weissensee

 

Op zondag 28 januari 2018 vindt, speciaal voor het dertigjarig bestaan, de Wintertriatlon op de Weissensee plaats. De triatlon bestaat uit 5 kilometer hardlopen, 12 kilometer schaatsen en 8 kilometer langlaufen. Zowel dames, heren als teams kunnen aan dit evenement deelnemen.

Deelnemers konden zich al langer digitaal aanmelden. Vanaf zaterdag 27 januari 09.00 uur kan dat ook in de organisatietent naast het ijs. Wie zich inschrijft ontvangt een startzak, die bevat onder andere het startnummer met chip. Op zondag 28 januari om 13.00 uur sluit de inschrijving en start de informatiebijeenkomst in de grote tent, waar je onder andere informatie krijgt over het parcours en de verzorging. Dan is het natuurlijk ook mogelijk om vragen te stellen.

Om 14.00 uur start de triatlon, waarna de laatste ronde ingaat om 16.00 uur. Als de winnaars bekend zijn – in de categorieën dames, heren en teams – vindt om 17.00 uur de prijsuitreiking plaats in de grote tent. De nummers 1, 2 en 3 in elke categorie winnen een geldbedrag. De snelste dame en heer winnen bovendien een geheel verzorgde reis naar de wintertriatlon in Canada, van woensdag 21 tot en met maandag 26 februari 2018.

Wij wensen alle deelnemers veel succes, maar vooral heel veel plezier!

(Het parcours kan door omstandigheden nog gewijzigd worden)

Legenda:
Groen = hardlopen
Rood = schaatsen
Blauw = langlaufen